New today: 424 | sold: 663
c
Hulp en Advies bij PaardenProblemen (online en op locatie)
+3 Pictures

Hulp en Advies bij PaardenProblemen (online en op locatie)

Ad type: Classified ads
Ad ID: 3290852
Online since: 8/1/2022
Ad views: 270
€0.00
~ $0.00 Negotiable
Private vendor
6096NJ Grathem
Netherlands
9
+31 (0)61... View All
Wish list
Print
r Complain
Riding Lessons
New

Description

Heb jij het idee dat jouw paard alleen naar je luistert als je schreeuwt of als je harde hulpen inzet? Is er vaak ruzie tussen jou en je paard en verliezen jullie allebei het plezier om met elkaar om te gaan? Of misschien voel je je onveilig naast of op je paard? 
Hier kan ik je mee helpen.

Al jarenlang werk ik samen met paarden en streef ik naar een mooie communicatie gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Hierbij hebben rust en ontspanning altijd mijn prioriteit. Ik werk niet met clickers en leer de paarden geen kunstjes, maar doe wel veel met lichaamstaal. Quick fixes zijn voor mij geen oplossingen, slechts symptoombestrijding. Ik zoek naar de kern van een probleem en probeer van daaruit het gedrag van het paard om te buigen. Nooit met dwang, altijd uit vrije wil. 
Ook jij als eigenaar wordt getraind om je paard (nog) beter te begrijpen, zodat je werkelijk kan samenwerken met je paard, als een echt team! 

Ik help je graag om een mooie band met je paard te creëren. Dit kan via een ingestuurde video, via online meekijk sessies, of ik kom naar je toe. Voor een éénmalig advies of voor een langere periode van begeleiding.

Kijk voor meer informatie op mijn website: happ.jouwweb.nl 
Ik ben ook te vinden op facebook.com/happpaardentraining

Heb je nog vragen? Je mag mij altijd vrijblijvend een bericht sturen via deze advertentie of via whatsapp +31 (0) 612792488 (niet bellen).

Location

6096 Grathem
Netherlands


Seller

Private vendor
E
6096NJ Grathem
Netherlands

Contact the seller

* These fields must be filled in


Send message
send via
9 n r
Private vendor
E
6096NJ Grathem
Netherlands
i